Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A kamut, azaz khorasan búza egy ősi búzafajta, amelyet elsősorban az amerikai kontinensen fogyasztanak, de ma már bioboltokban, speciális üzletekben itthon is beszerezhető. A hagyományos búzához képest valamivel alacsonyabb a szénhidrát- és élelmirost-tartalma, és magasabb a fehérje-, zsír-, valamint az ásványianyag-tartalma. A khorasan búza glikémiás indexe a durumbúzához hasonlóan a hagyományos búzáénál alacsonyabb, így cukorbetegek, fogyni vágyók étrendjébe is beilleszthető. 

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűvös, száraz helyen, zárt edényben.

kamut liszt alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!