A zseniális trükk, amivel sokkal több fasírtot süthetsz egyszerre

Egy anyuka rájött, hogyan készíthető el a fasírt fele annyi idő alatt, mint eddig.

Valljuk be, hogy a fasírtkészítés elég pepecselős feladat, hiszen sok-sok kis golyót kell formáznunk, illetve a sütés is beletelik egy kis időbe. Szerencsére egy anyuka rájött egy zseniális trükkre, amivel jelentősen felgyorsítható a folyamat.

Mielőtt az gondolnád, mindenféle beszerezhetetlen eszközökre lesz szükséged, eláruljuk, szinte biztos, hogy a te konyhádban is akad ilyen tepsi. Nem húzzuk tovább az idegeidet: csupán egy muffinsütőre lesz szükséged!

A zseniális trükk, amivel sokkal több fasírtot süthetsz egyszerre (fotó: Facebook)

Az alternatív megoldást alapvetően a rissole nevű ételre találta ki, ami egy kis pogácsa, amelyet tésztába zárnak, vagy zsemlemorzsába forgatnak, általában sütve vagy rántva, de a többi anyukának hála kiderült, mindenféle fasírt elkészíthető így – írja az nlc.hu. Ezzel a módszerrel a fasírtokat, húsgolyókat, tésztagöngyölegeket vagy a panírozott sajtokat is gyorsabban megsüthetjük.

A legjobb pedig az ebben a módszerben, hogy forgatni sem kell az golyókat, hiszen a formának köszönhetően egyenletesen sülnek meg a sütőben.


Még több trükk:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...