A zseniális trükk, amivel sokkal több fasírtot süthetsz egyszerre

Egy anyuka rájött, hogyan készíthető el a fasírt fele annyi idő alatt, mint eddig.

Valljuk be, hogy a fasírtkészítés elég pepecselős feladat, hiszen sok-sok kis golyót kell formáznunk, illetve a sütés is beletelik egy kis időbe. Szerencsére egy anyuka rájött egy zseniális trükkre, amivel jelentősen felgyorsítható a folyamat.

Mielőtt az gondolnád, mindenféle beszerezhetetlen eszközökre lesz szükséged, eláruljuk, szinte biztos, hogy a te konyhádban is akad ilyen tepsi. Nem húzzuk tovább az idegeidet: csupán egy muffinsütőre lesz szükséged!

A zseniális trükk, amivel sokkal több fasírtot süthetsz egyszerre (fotó: Facebook)

Az alternatív megoldást alapvetően a rissole nevű ételre találta ki, ami egy kis pogácsa, amelyet tésztába zárnak, vagy zsemlemorzsába forgatnak, általában sütve vagy rántva, de a többi anyukának hála kiderült, mindenféle fasírt elkészíthető így – írja az nlc.hu. Ezzel a módszerrel a fasírtokat, húsgolyókat, tésztagöngyölegeket vagy a panírozott sajtokat is gyorsabban megsüthetjük.

A legjobb pedig az ebben a módszerben, hogy forgatni sem kell az golyókat, hiszen a formának köszönhetően egyenletesen sülnek meg a sütőben.


Még több trükk:

Címlapról ajánljuk

Negatívkalóriás ételek, amelyek bármilyen diétába beilleszthetők

Bőven van még időnk nyárig, amikor újra fürdőruhába kell bújnunk, ez azonban nem jelenti azt, hogy nem kezdhetünk el már most azon gondolkodni, hogy hogyan lendüljünk formába erre az időszakra. Ha ez a célunk, akkor érdemes a tervezgetést az étrendünkkel kezdeni, például néhány okosan megválasztott élelmiszert beépítve a mindennapjainkba.

Nosalty

További cikkek

A legkrémesebb krumplipüréhez nem kell megfőzni a burgonyát

Sosem gondoltuk volna, hogy a legkrémesebb püréhez nem is kell megfőzni a krumplit. Ám, a minap egy olyan érdekes burgonyafőzési technikáról olvastunk, ami annyira magától értetődő, hogy nem is értjük eddig miért nem használtuk. Mai Napi Tippünkből kiderül az igazság!