8 vidáman virágos dekortipp a tavasz és a húsvét margójára

Mi más lenne kedvesebb a tavaszváró, húsvéti időszakra, ha lakberendezésben gondolkodunk, mint virágok hada a lakásba? És kivételesen most nemcsak élő növényekre gondolunk, hanem növényes-virágos mintázatú tányérokra, abroszra, akár párnákra, tapétára, teáscsészére is. De azért a csokor tulipán és a cserepes jácint se maradjon el.

Inspirációra vágysz a tavaszi, húsvéti dekort illetően? Uncsik a kifújt hímestojások a lámpára és az ajtóra lógatva, meg a csokor nárciszon is túllépnél? Elő a nagyi régi, virágmintás étkészletével és teáscsészéivel, túrd ki a legrózsásabb antik abroszt, készíts tojásos-virágos-színes-tavaszias asztaldíszeket, koszorút! Aki még ennél is többre vágyik húsvéti dekor címén, akár virágos szőnyegben, díszpárnákban, ágyneműben, sőt, tapétában is gondolkodhat...

Ne sajnáljuk magunktól a virágokat!

Mutatjuk a mi virágos dekortippjeinket húsvétra (is), katt a képre, és nyílik a galéria!


Még több lakber cikk itt:

Legújabb receptek

Gesztenyekrémes keksztekercs

Keksztekercs, kókusztekercs, kókuszgolyó - mind hasonló téma, mégis mindegyik egy kicsit más. Most a keksztekercs gesztenyekrémmel és kókusszal elegyedik. Mi ezt a kombót is imádjuk.:) ...

Turbolyás varenyiki

A varenyiki nagy kedvencem. Darált hússal, húsos szalonnás burgonyával szoktam tölteni. Most a kapor helyett a saját kertemből való turbolyával készítettem el, nem utoljára. Keverhető a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Zöldborsófőzelék 1.

Megérkezett a piacokra a zsenge tavaszi zöldborsó. Imádom. Leves múlt héten már készült belőle, most a főzelék a soros. A hagyományos verzió. Legalább is számomra, mert többek ...

Bodzaszörp tartósítószer nélkül

Imádom a bodzát, ezért minden tavasszal alig várom, hogy elkezdődjön a szezonja! Gyerekkorunkban a tesómmal is mindig szedtünk, és míg akkor anyukámnak kellett megcsinálni, addig ma már ...

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...