4 konyhaszekrénytrend 2024-re, amit te is imádni fogsz

Ha mindened a sütés-főzés, és több időt töltesz a konyhádban, mint a lakás bármely más helyiségében, akkor egészen biztosan nem veszed félvállról konyhád berendezését. Ennek alappillére a konyhaszekrény, amiből szintén lehet számítani egyfajta trendre a 2024-es évre. Lássuk, mit jósolnak a lakberendezők!

A konyhaszekrény konyhánk legmeghatározóbb része, ami megteremtheti az idilli főzési élményt, éppen ezért nem mindegy, milyen színt, anyagot és típust választunk, pláne, ha sok időt töltünk főzőcskézéssel. Most megmutatjuk, milyen konyhaszekrénytrendekre számíthattok 2024-ben!

Források: 1., 2.


Még több lakber cikk itt:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Címlapról ajánljuk

További cikkek