6 szobanövény, ami oly' szép virágos, hogy húsvéti dekornak is beillik

Növényekből sosem elég, ez tény, a tavasz közeledtével pedig még inkább megnő a szobanövények iránti szeretetünk: szerezzünk be márciusra olyan fajtákat, melyek színes virágjaikkal húsvéti dekornak is beillenek!

Nemcsak a lakás levegője, hanem a szemünk és a lelkünk is megköszöni, ha körbevesszük magunkat élő, buja, mutatós szobanövényekkel, jöjjön tehát a jó öreg diffenbachia, az anyósnelv, a monstera és a futóka. Na de mi van akkor, ha most, a tavasz első hónapjában színes virágokat hozó zöldekre vágyunk, melyek akár húsvéti dekoráció gyanánt is megállják a helyüket?

Ne csak tulipánban gondolkodjunk húsvétkor!

Hoztunk pár olyan mutatós szobanövényt, mely gyönyörű tavaszi virágokkal kápráztat el minket és a családot, már-már dekorációs elemként feldobva lakásunkat.

Kattintsatok a képre, nyílik a galéria!

Forrásunk volt.


Még több növényes cikk erre:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Címlapról ajánljuk

További cikkek