5 egytálétel, amit érdemes vegánná tenni és 4, amit nem

Egy étrendváltás során az ember nagyon szívesen magával vinne minden ételt a korábbi életéből az újba, persze ez nem mindig lehetséges. A vegán egytálételek például nem mindig képesek megállni a saját lábukon: nézzük, melyik recept életképes hús nélkül, és melyik nem.

Vannak ugyan vegán egytálételek, bár nagyon sok recept esetében feltehetnénk a „miért” kérdést. Hiszen az egy dolog, hogy képesek vagyunk átalakítani és megfőzni egy már létező egytálat, de ez nem jelenti egyértelműen, hogy meg is kell tennünk ezt. Lássuk most a vegán egytálételek listáját, a nemeket és igeneket egymás mellett, hogy legközelebb ne fussunk kudarcba.

Nézd meg galériánkban, melyik egytálételt érdemes vegánná tenni!

Kipróbálásra érdemes húsmentes receptek:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több tanács, amivel gyerekjáték lesz a vegán főzés:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek