4 étel, amit nem érdemes vega verzióban elkészíteni

Több évnyi húsmentes főzés után bizony még egy megrögzött vegetáriánusnak is be kell látnia, hogy nem minden klasszikusan húsos ételt érdemes „átkonvertálni”. Beláttam, a tapasztalataimat összegyűjtöttem, most pedig megosztom őket.

Minden húsmentesen étkező és főző ember másként viszonyul a hagyományos és vega ételek kapcsolatához. Vannak, akik teljesen el tudnak vonatkoztatni az előbbi csoporttól, ők nem akarnak semmit újraalkotni, nem hiányolnak régi ízeket, textúrákat és élményeket, helyette inkább teljesen belemerülnek a zöldségek és más alapanyagok adta végtelen lehetőségekbe. Mások ezzel szemben próbálnak áthozni, megmenti valamit a „régi világból”, még akkor is, ha ez által nem a legjobb, legfinomabb vega ételek születnek.

Én valahol a határmezsgyén helyezem el magam, és anélkül, hogy bárkinek is el akarnám venni a kedvét a kísérletezéstől és a vegetáriánus szárnybontogatástól, megosztom a tapasztalataim azzal kapcsolatban, szerintem mely ételek nem állják ki a húsmentessé alakítás próbáját.

Nézd meg a galériában, mely ételeket nem éri meg vegásítani:

Inkább ezeket a recepteket készítsd el:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Olvass tovább húsmentes témában:

Címlapról ajánljuk