A válogatós emberek etetése nem hálás feladat. A szakácsnak ráadásul mindig olyan nehéz felfognia, hogy valaki miért utasítja vissza az ő szeretettel készített, isteni főztjét. Persze a finnyásság megannyi gyökérből eredhet, sőt, gyakran teljesen jogos okok (neadjisten traumák) állhatnak egy-egy fogás nemkedvelése mögött. Éppen ezért érdemes némi körültekintéssel közelíteni a válogatós emberek ízlése felé – az erőszakos rákényszerítés helyett inkább kis lépésekben, kreatív módokon mutassuk meg nekik a nemkívánatos alapanyagok és ízek kedvelhető oldalát. Akár trükkösen, furfangos eszközökkel, a tudtuk nélkül.
Nézd meg galériánkban a bevethető trükköket!
Néhány kísérleti jelleggel kipróbálható recept:
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
További tanácsok az okos főzéshez: