Így kerülheted el, hogy idő előtt megszáradjon a kenyér

A kenyér mindennapjaink középpontjában helyezkedik el: pirítjuk reggel, tunkolunk vele ebédkor, a vacsora során pedig megkenjük kedvenc kencéinkkel. Kivéve persze, ha a vekni úgy dönt, megszárad. Lássuk, milyen lépésekkel kerülhetjük el ezt!

Gyakran találkozhatunk a kenyérrel, mint az élet, a bőség, a gazdagság jelképével. Ha pedig ez igaz, akkor a száraz kenyér nem más, mint a halál, az ínség és a szegénység… no jó, talán ennyire nem kell túlzásokba esnünk, mindenesetre annyit megállapíthatunk, hogy bizony egy megkeményedett, többé már nem szelhető vekni nem épp kellemes vendég a konyhában. Ahhoz, hogy ne is legyen visszatérő, fogadjuk meg az alábbi tanácsokat, a száraz kenyér legbiztosabb ellenszereit!

Nézd meg galériánkban, milyen tippekkel kerülheted el a kenyér kiszáradását!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További tárolási tippek tőlünk nektek:

Címlapról ajánljuk

Ismered ezt a csókát? Spéci olasz articsókabefőtt készült nálunk!

Az articsóka egy Észak-Afrikában őshonos, igazán különleges, ízletes és sokoldalú növény, bár nálunk sajnos nem túlzottan ismert. Európa nagy része szereti, de leginkább Olaszországban termesztik, virágzatát pedig változatosan használják a konyhában, sőt, akár a virágkötészetben is. Mi most megmutatjuk, hogy kell vele szakszerűen bánni, illetve hogyan érdemes fogyasztani!

Gerzsenyi Flóra

További cikkek

Ez a rákkeltő szer vonja be a legtöbb gyümölcsöt és...

Súlyos tényeket tár fel a kártevőirtó szerek használatát monitorozó civil hálózat legújabb jelentése, amelyből kiderült, hogy a mindennapi élelmiszerként fogyasztott friss zöldségek és gyümölcsök nagy mennyiségben tartalmazhatnak rákkeltő szereket.

7 húsvéti étel csirkemellből, ha uncsi a sonka

Nem akármivel támadunk, ha fogytán vagy ünnepi receptötletekből: húsvétra (is) való ételeket hoztunk csirkemellből, melyek jól jöhetnek, amennyiben nem vagy túl nagy sonkarajongó. Mutatjuk, mikben gondolkozhatsz a tavasz legszebb ünnepén!