8 vajtól krémes, gőzölgő és házias egytálétel

Lehet csak zöldséges, vagy húsos és zöldséges, tojásos, rizses, tésztás, krumplis, egy biztos: mindegyikbe vajat csempésztünk, mert úgy a legfinomabb!

Főzz, értékelj és nyerj, vadonatúj játékunkban hasznos ajándékok várnak!
  1. 1.

    Svéd rakott krumpli szardellával

  2. 2.

    Kuszkuszos frittata

  3. 3.

    Rakott karalábé Tündér konyhájából

  4. 4.

    Töltött burgonyagombóckák sajtszószban átsütve

  5. 5.

    Brassói a la Pohner Ádám

  6. 6.

    Húskabátban sült burgonya kapros szószban

  7. 7.

    Sáfrányos rizottó

  8. 8.

    Kelkáposztával és pörkölttel rakott penne

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek