Vágd spirálra a virslid!

Dobd fel a virslid, hotdogod, és süsd hibátlanul ropogósra. De nem ám csak úgy - vágd spirálra!

Virsli. Tegyük fel, hogy imádod. És hogy most nincs szó a virsligyártás kétes folyamatáról vagy a hús minőségéről - vegyünk egy jófajta juhbelest kedvenc hentesünktől, és süssük meg. De nem ám akárhogy, nem egyben vagy szimplán beirdalva, hanem spirálalakban! Tudod, hogy kell? Beleszúrsz a közepébe hosszában egy hurkapálcát, fogsz egy kést, és a tetejétől végigvágod a végéig, érintve a pálcát, közben forgatva a virslit. Ettől jobban megpirul, átsül, felfogja a rákerülő szószt, ha hotdogként ennéd, és egyszerűen jobban is néz ki! Villogj a kertipartin, spirálozd a virslidet!

Nézd meg ezt is!

Nem eszik olyan forrón a kutyát

Virslis receptek, amiket szerettek:

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek