Vágd spirálra a virslid!

Dobd fel a virslid, hotdogod, és süsd hibátlanul ropogósra. De nem ám csak úgy - vágd spirálra!

Virsli. Tegyük fel, hogy imádod. És hogy most nincs szó a virsligyártás kétes folyamatáról vagy a hús minőségéről - vegyünk egy jófajta juhbelest kedvenc hentesünktől, és süssük meg. De nem ám akárhogy, nem egyben vagy szimplán beirdalva, hanem spirálalakban! Tudod, hogy kell? Beleszúrsz a közepébe hosszában egy hurkapálcát, fogsz egy kést, és a tetejétől végigvágod a végéig, érintve a pálcát, közben forgatva a virslit. Ettől jobban megpirul, átsül, felfogja a rákerülő szószt, ha hotdogként ennéd, és egyszerűen jobban is néz ki! Villogj a kertipartin, spirálozd a virslidet!

Nézd meg ezt is!

Nem eszik olyan forrón a kutyát

Virslis receptek, amiket szerettek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ünnepi bevásárlás egyszerűen!

Az ünnepi készülődés nemcsak ráhangolódást, de komoly szervezést is igényel. Szerencsére nálunk, az ALDI-ban mindent megkaphatsz, amire csak szükséged lehet, legyen szó a karácsonyi vagy épp szilveszteri menü alapanyagairól, a kedvenc süteményed hozzávalóiról, otthonod ünnepi dekorációjáról vagy a családodnak és barátaidnak szánt ajándékokról – velünk időt és nem kevés pénzt is spórolhatsz.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!