Vágd spirálra a virslid!

Dobd fel a virslid, hotdogod, és süsd hibátlanul ropogósra. De nem ám csak úgy - vágd spirálra!

Virsli. Tegyük fel, hogy imádod. És hogy most nincs szó a virsligyártás kétes folyamatáról vagy a hús minőségéről - vegyünk egy jófajta juhbelest kedvenc hentesünktől, és süssük meg. De nem ám akárhogy, nem egyben vagy szimplán beirdalva, hanem spirálalakban! Tudod, hogy kell? Beleszúrsz a közepébe hosszában egy hurkapálcát, fogsz egy kést, és a tetejétől végigvágod a végéig, érintve a pálcát, közben forgatva a virslit. Ettől jobban megpirul, átsül, felfogja a rákerülő szószt, ha hotdogként ennéd, és egyszerűen jobban is néz ki! Villogj a kertipartin, spirálozd a virslidet!

Nézd meg ezt is!

Nem eszik olyan forrón a kutyát

Virslis receptek, amiket szerettek:

Virslis lábtörlő

Nem saját szülemény, egy kedves ismerősöm küldte el nekem a napokban. Nem tudom, kinek a "gyereke", de remélem, nem haragszik majd, hogy megosztottam veletek, de annyira finom és pofás, hogy ...

Legújabb receptek

Olasz rózsafánk

Ezek a kis „virágok” nagyon egyszerű és gyors tésztával készülnek, melynek a pikantériáját a citromhéj adja. Gyors olajban sütés után porcukorral meghintve, mézzel vagy meleg ...

Vegán pad thai

A pad thai egy igazi finomság, amit igazából a szósz tesz nagyon ízletessé. Az hogy hús, tofu vagy zöldségek kerülnek hozzá, azt ízlés szerint el lehet dönteni. Mi most egy vegán pad ...

Növényi vaj

Egy tejfehérje érzékeny vagy vegán sokszor álmodozik a vajról. Akár pirítóson, akár főzéshez vagy sütéshez elengedhetetlen. Ha most mással próbálkoznál, mint a bolti margarin, akkor ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...