TOP 8 főzelék, amit szeretünk

Mi imádjuk a főzelékeket, most pedig nektek is ihletet adunk, milyet főzzetek a héten. Toplista a kedvenc főzelékeinkkel! 

A főzelékek a hétköznapok megmentői. Rántással, habarással, önmagával sűrítve - ez utóbbi az elmúlt évek nagy kedvence. Persze a paletta sokszor adott, de most egy toplistában megmutatjuk nektek a mi kedvenceinket, hátha iránymutatást jelenthetnek a hétre. Egy héten többször is jó főzelékezni, már csak azért is, mert egészségesek, igenis laktatóak, viszonylag gyorsan elkészülnek , és szerintünk - bár ez persze ízlés dolga - nagyon finomak is.

Még több főzelék receptje

  1. 1.

    Vörösbab-főzelék Dianaturától

  2. 2.

    Fokhagymás-tejes tökfőzelék

  3. 3.

    Spenót bundás kenyérrel

  4. 4.

    Karamellás karalábéfőzelék

  5. 5.

    Sárgarépa főzelék 3.

  6. 6.

    Krémes zöldborsófőzelék

  7. 7.

    Kelkáposztafőzelék hagyományosan

  8. 8.

    Mézes-mustáros csicsókafőzelék

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek