TOP 8 főzelék, amit szeretünk

Mi imádjuk a főzelékeket, most pedig nektek is ihletet adunk, milyet főzzetek a héten. Toplista a kedvenc főzelékeinkkel! 

A főzelékek a hétköznapok megmentői. Rántással, habarással, önmagával sűrítve - ez utóbbi az elmúlt évek nagy kedvence. Persze a paletta sokszor adott, de most egy toplistában megmutatjuk nektek a mi kedvenceinket, hátha iránymutatást jelenthetnek a hétre. Egy héten többször is jó főzelékezni, már csak azért is, mert egészségesek, igenis laktatóak, viszonylag gyorsan elkészülnek , és szerintünk - bár ez persze ízlés dolga - nagyon finomak is.

Még több főzelék receptje

 1. 1.

  Vörösbab-főzelék Dianaturától

 2. 2.

  Fokhagymás-tejes tökfőzelék

 3. 3.

  Spenót bundás kenyérrel

 4. 4.

  Karamellás karalábéfőzelék

 5. 5.

  Sárgarépa főzelék 3.

 6. 6.

  Krémes zöldborsófőzelék

 7. 7.

  Kelkáposztafőzelék hagyományosan

 8. 8.

  Mézes-mustáros csicsókafőzelék

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

Ezek a dolgok mindig legyenek a konyhádban, ha sérülést szereznél

Talán a konyhában a legkönnyebb balesetet szenvedni, hiszen ott a rengeteg éles kés, olló, reszelő, tűz, gőz, sercegő olaj, és még sorolhatnánk. Ha már megtörtént a baj, nem marad más hátra, minthogy kezeljük a sérülést, érdemes tehát néhány dolgot mindig a főzőhelységben tartani, hogy rögtön lekezelhessük a sebeinket. (X)

Nosalty

További cikkek

HETI MENÜ: házias fogások, amelyektől egy balatoni nyaralóban érzed magad

Lecsó kolbásszal, rántott hekk, főtt kukorica, lángos sok tejföllel vagy ducira töltött töltött paprika? Csupa-csupa nyári fogást hoztunk, amelyek a nagyi nyaralójában levő rezsón is simán összedobhatók! Ha pedig nem utaztok idén, legalább ezekkel a receptekkel nosztalgiázzatok! Finom lesz, ígérjük...főzzetek velünk jövő héten is!