Top 7 suliszendvics

Az iskolai ebédet gyakran kihagyják vagy otthagyják a gyerekek. Csomagoljunk nekik olyan tízórait, amivel biztosan túlélik a napot!

Sokszor előfordult már veled, hogy a suliból hazaérkezett gyermeked azzal kezdi a napi beszámolóját: "nem ettem egész nap semmit, farkas éhes vagyok"? Nincs mit tenni, tartalmas szendvicseket kell gyártani neki! Olyan egyedileg, az ő ízlésvilágára kialakított csomagokat, amivel biztosan kibírja a délutáni uzsonnáig. Kerüljön bele csirkehusi, bacon vagy tojás. A vajat felválthatjuk házi szendvicskrémmel, nem túl folyóssal, vigyázva a könyvek épségére. A zöldségeket külön felvágva is csomagolhatjuk a szendvics mellé, így nem csúsznak majd ki az első harapás alkalmával.

 1. 1.

  BLT szendvics sajttal

 2. 2.

  Suliszendvics sajtkrémmel

 3. 3.

  Olaszos csirkés ciabatta

 4. 4.

  Csirkés szendvics

 5. 5.

  Céklás-sárgarépás és csicseriborsós pita fűszeres joghurttal

 6. 6.

  Magos szendvics csirkemellszeletekkel

 7. 7.

  Tonhalas tortilla szendvics

Olvastad már?

Top 7 müzlis reggeli

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?