Top 7 suliszendvics

Az iskolai ebédet gyakran kihagyják vagy otthagyják a gyerekek. Csomagoljunk nekik olyan tízórait, amivel biztosan túlélik a napot!

Sokszor előfordult már veled, hogy a suliból hazaérkezett gyermeked azzal kezdi a napi beszámolóját: "nem ettem egész nap semmit, farkas éhes vagyok"? Nincs mit tenni, tartalmas szendvicseket kell gyártani neki! Olyan egyedileg, az ő ízlésvilágára kialakított csomagokat, amivel biztosan kibírja a délutáni uzsonnáig. Kerüljön bele csirkehusi, bacon vagy tojás. A vajat felválthatjuk házi szendvicskrémmel, nem túl folyóssal, vigyázva a könyvek épségére. A zöldségeket külön felvágva is csomagolhatjuk a szendvics mellé, így nem csúsznak majd ki az első harapás alkalmával.

 1. 1.

  BLT szendvics sajttal

 2. 2.

  Suliszendvics sajtkrémmel

 3. 3.

  Olaszos csirkés ciabatta

 4. 4.

  Csirkés szendvics

 5. 5.

  Céklás-sárgarépás és csicseriborsós pita fűszeres joghurttal

 6. 6.

  Magos szendvics csirkemellszeletekkel

 7. 7.

  Tonhalas tortilla szendvics

Olvastad már?

Top 7 müzlis reggeli

Címlapról ajánljuk

„Mindenki csinálja azt, amihez a legjobban ért, és az ételekhez...

Régi-új együttműködés vette kezdetét december elején a BudaParton, mikor megnyitott a SHO restaurant, bar & cafe. Koltai Gábor, akinek a nevéhez kötődik a Vigyázó Ferenc utcai MÁK restaurant és a SHO BEACH, Budapest első természetes vízi strandja is, új helyett nyitott Budapest egyik dinamikusan fejlődő részében, és újra Huszár Krisztiánnal várják a magas minőségű bisztrókonyhára vágyó közönséget. Hogy sikerült a nyitás? Mi különbözteti meg a három Michelin-csillagos éttermet a csillag nélkülitől? Mi hiányzik a magyar gasztronómiai palettáról? Többek között ezekről a kérdésekről beszélgettünk.

Nosalty

További cikkek