Top 7 Bálint-napi kényeztetés 200 kalóriából

Tudom, nem mindenki szereti a Bálint-napot, és tudom, ha szeretitek is, nem feltétlenül a kalóriák miatt fogtok aggódni. De ha mégis, akkor adok pár tippet a kényeztetésre!

Ha azok közé tartozol, akik szeretik szeretteiket meglepni Bálint-napon, és nem húzódsz el a saját készítésű finomságoktól, akkor neked szól az alábbi kis receptgyűjtemény. És bár tudom, hogy ilyenkor nem sokan foglalkoznak a kalóriákkal, mégis igyekeztem olyan recepteket válogatni, amelyek adagonként kevesebb, mint 200 kalória energiatartalmúak.

Csokira fel!

Olvastad már?

Vágyébresztő fűszerek Bálint-napra

 1. 1.

  Pálcás forró csokoládé

 2. 2.

  Zselés bonbon

 3. 3.

  Pisztáciás trüffel

 4. 4.

  Csokoládés szőlőbonbon

 5. 5.

  Ágyas pálinkás-meggyes szív

 6. 6.

  Almás-fahéjas bonbon

 7. 7.

  Szívecskés gesztenye bonbon

Olvastad már?

17 luxusvacsi Bálint-napra - ezzel villants!

Címlapról ajánljuk

10 zöldséges egytálétel sajttal a főszerepben

A sajtot magában, nyúlósan, ragacsosan, sütve, pirítva, mártogatósan, minden formájában imádjuk! Egy sajttal tuningolt egytálételnél pedig kevesebb jobb dolgot kívánhatnánk ebédre. Szemezgessetek az alábbi sajttal készült ételekből és készítsétek el kedvenceteket!

Nosalty

További cikkek

4 tipp, mire használd az út széli ringlót, azaz a...

Ringló, cseresznyeszilva, lotyószilva, mirabella vagy egyszerűen csak fosóka. Mind jól ismerjük a magyar települések elmaradhatatlan útszéli gyümölcsét, de azt kevesen tudjuk, hogy mennyi mindenre fel lehet használni ezt az alulértékelt termést.