Top 5 túrótorta hétvégére

Itt a hétvége. Biztosan van a hűtődben egy csomag túró. Készítsd el a kedvenc túrótortádat! Mindenki örvendezik majd, Te pedig begyűjtheted az elismerő szavakat.

Nem tudom, ki-hogy van vele, de szerintem a túrótortánál jobb sütemény nem létezik. Bármilyen friss gyümölccsel vagy gyümölcskonzervvel elkészíthetjük. Sőt, gyümölcszselét is rittyenthetünk a tetejére, szószt önthetünk melléje. Talán erdei bogyósokból a legfinomabb! Aki a savanyú-édes kombinációt nem kedveli, annak sem kell aggódnia, hiszen csokoládéval is fenomenálisan finom. Gondoljatok csak például a Túró Rudi tortára!

 1. 1.

  Ricotta torta áfonyával

 2. 2.

  Almás túrótorta 2.

 3. 3.

  Sült túrótorta Mymo konyhájából

 4. 4.

  Ricottás torta barackkal

 5. 5.

  Túró Rudi torta Gizi konyhájából

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek