Top 5 túrótorta hétvégére

Itt a hétvége. Biztosan van a hűtődben egy csomag túró. Készítsd el a kedvenc túrótortádat! Mindenki örvendezik majd, Te pedig begyűjtheted az elismerő szavakat.

Nem tudom, ki-hogy van vele, de szerintem a túrótortánál jobb sütemény nem létezik. Bármilyen friss gyümölccsel vagy gyümölcskonzervvel elkészíthetjük. Sőt, gyümölcszselét is rittyenthetünk a tetejére, szószt önthetünk melléje. Talán erdei bogyósokból a legfinomabb! Aki a savanyú-édes kombinációt nem kedveli, annak sem kell aggódnia, hiszen csokoládéval is fenomenálisan finom. Gondoljatok csak például a Túró Rudi tortára!

 1. 1.

  Ricotta torta áfonyával

 2. 2.

  Almás túrótorta 2.

 3. 3.

  Sült túrótorta Mymo konyhájából

 4. 4.

  Ricottás torta barackkal

 5. 5.

  Túró Rudi torta Gizi konyhájából

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!

9 tárgy, amit most dobj ki!

9 tárgy, amiről most megmondjuk, hogy útban vannak neked, és a legjobb lenne őket kidobni, megszabadulni tőlük. Nincs mese, nincs apelláta.