Top 5 rakott zöldség

Hétköznap délutánonként nincs túl sok időnk a tűzhely mellett állni. Ilyenkor jól jön egy gyorsan elkészíthető, könnyű rakott zöldség!

A piacon csalogatóan kínálkoznak a lila padlizsánok, zöld cukkinik és brokkolifejek. Ne hagyjuk ott őket, hiszen hétközben fantasztikus rakott zöldséget készíthetünk belőlük vacsorára. Nem is fontos húst tenni a sorok közé, a sajt elég táplálóvá varázsolja a zöldeket. Tejfölösen vagy paradicsomosan ez már csak rajtatok múlik. A fő, hogy minél több legyen belőle, hiszen ha kissé kihűl, érdemes még egy tányérral szedni belőle, akkor lesz a legfinomabb!

  1. 1.

    Pármai padlizsán

  2. 2.

    Krémes brokkoli-karfiol tál

  3. 3.

    Lasagne tészta nélkül

  4. 4.

    Mediterrán rakott zöldség

  5. 5.

    Burgonyával rakott cukkini

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!