Top 5 rakott zöldség

Hétköznap délutánonként nincs túl sok időnk a tűzhely mellett állni. Ilyenkor jól jön egy gyorsan elkészíthető, könnyű rakott zöldség!

A piacon csalogatóan kínálkoznak a lila padlizsánok, zöld cukkinik és brokkolifejek. Ne hagyjuk ott őket, hiszen hétközben fantasztikus rakott zöldséget készíthetünk belőlük vacsorára. Nem is fontos húst tenni a sorok közé, a sajt elég táplálóvá varázsolja a zöldeket. Tejfölösen vagy paradicsomosan ez már csak rajtatok múlik. A fő, hogy minél több legyen belőle, hiszen ha kissé kihűl, érdemes még egy tányérral szedni belőle, akkor lesz a legfinomabb!

 1. 1.

  Pármai padlizsán

 2. 2.

  Krémes brokkoli-karfiol tál

 3. 3.

  Lasagne tészta nélkül

 4. 4.

  Mediterrán rakott zöldség

 5. 5.

  Burgonyával rakott cukkini

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Színes-illatos citrussaláta, amitől biztosan boldogabb lesz a tél

A tél nem éppen a salátázás időszaka, legalábbis papíron, a színekre, harsanós zöldekre és gyümölcsökre, a vitaminra (na meg a karcsúbb alakra) viszont ilyenkor is vágyunk, sőt. Főzzünk abból ami van, azaz jelen esetben főznünk sem kell: használjuk ki a szezon gyümölcseit, és dobjunk össze egy nagyon pikáns, nagyon színes citrussalátát édesköménylevelekkel!

Hering András

További cikkek

Ez történik, ha egy hónapig nem eszel húst és tejterméket

Egyre többen kezdik a hús elhagyásával az új évet: a Veganuár évről évre népszerűbbé válik, ami nem csoda, a húsfogyasztás visszafogása az egészségnek is jót tesz. Más kérdés, hogy a veganizmusnak milyen előnyei és hátrányai vannak – de az biztos, hogy rövid távon kifejezetten hasznos elhagyni az állati eredetű termékeket.