A piacon csalogatóan kínálkoznak a lila padlizsánok, zöld cukkinik és brokkolifejek. Ne hagyjuk ott őket, hiszen hétközben fantasztikus rakott zöldséget készíthetünk belőlük vacsorára. Nem is fontos húst tenni a sorok közé, a sajt elég táplálóvá varázsolja a zöldeket. Tejfölösen vagy paradicsomosan ez már csak rajtatok múlik. A fő, hogy minél több legyen belőle, hiszen ha kissé kihűl, érdemes még egy tányérral szedni belőle, akkor lesz a legfinomabb!
-
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségközepesMég több rakott zöldség919Kalória43.2gFehérje45.9gSzénhidrát63.8gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyűMég több rakott karfiol182Kalória3.8gFehérje11.3gSzénhidrát12.5gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségközepesMég több rakott zöldség421Kalória30.6gFehérje17.9gSzénhidrát25.8gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több rakott zöldség579Kalória19.8gFehérje20.7gSzénhidrát48.1gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségközepesMég több rakott zöldség208Kalória5.2gFehérje23.9gSzénhidrát11.3gZsír -