Top 5 halkészítési praktika

Aki bátor, nekifog a halpucolásnak, és begyakorolja a helyes mozdulatokat, hogy ne bőgjön le a Karácsonyi vacsora készítésénél! Te tisztítottál már halat? Tanuld meg most!

A Karácsonyi asztal fő ékessége lehet egy csodálatosan elkészített, egybesült hal vagy bármilyen halszelet. De vajon tudod-e, hogyan fogj hozzá a hal tisztításához? Ha igazán büszke szeretnél lenni az általad készített halételre, akkor végezz magad minden mozzanatot, amely a hal előkészítésével kapcsolatos. Utána már bármilyen módon sütheted a halat az a Te saját készítményed lesz. Mindenki a receptedért kuncsorog majd!

3 halétel, hogy kedvet kapj a sütéshez!

Legközelebb praktikus tanácsokat adunk, hogyan vásárolj valóban friss halat az Ünnepi ebéd vagy vacsora elkészítéséhez.Még több halas receptet itt találsz!

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

Nagyon nem mindegy, mit csinálsz az üres coca-colás palackoddal

A műanyaghulladék globális probléma – és megoldani is csak akkor tudjuk, ha mindannyian összefogunk, nagyvállalatoktól a fogyasztókig. A Coca-Cola folyamatosan dolgozik a megoldáson is: vállalásai között szerepel, hogy az egész világon csökkenti a gyártásban felhasznált új műanyag mennyiségét, és tíz éven belül minden PET palackja felerészben már újrahasznosított műanyagból lesz.

Nosalty

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!