Húsvéti kisokos - minden egy helyen, ami az ünneppel kapcsolatban érdekelhet

Mire figyelj a sonka vásárlásánál, vagy hogyan főzd a házi sonkát és a tojást. Most és itt tényleg mindent megtalálsz egy helyen, ami a húsvéttal kapcsolatban érdekelhet.

A sonka beszerzésétől a tojásvásárláson át az olcsón elkészíthető asztaldíszekig mindent egy kosárba gyűjtöttünk nektek. Így nem kell keresgélnetek az oldalon az egyes konyhai lépésekét, a sonkás-tojásos trükköket. Mutatunk különleges recepteket a húsvéti asztalra az ünnep legfőbb alapanyagaihoz, és még a tormára is külön kitérünk. Nézd végig húsvéti brossúránkat, jó olvasgatást!

Ezeket olvastad már?

Címlapról ajánljuk

Mindent sóznak és cukroznak, hogy függők legyünk

Ismerős az érzés, amikor egyszerűen nem tudod letenni a kezedben lévő chipset? Vagy éppen a „még egy kockát”, még sokszor egy kocka csokoládé követi? Ez nemcsak a te hibád… tanulmányok sora bizonyítja, hogy bizonyos rágcsákat azzal a céllal hoztak létre, hogy függővé váljunk tőlük.

Nosalty

További cikkek

4 virágmag, amit júliusban vethetsz el

A kerti munkálatok júliusban sem állnak meg, ha szeretnénk egész évben virágoktól pompázó, színes kiskertet. Bár azt gondolnánk, júliusban minek már elvetni bármit is, de ez a 4 kerti virág már ősszel boldogítani fog, akkor is, ha július derekán veted el a magját!