Ennek a diétának köszönheti Tom Cruise fiatalos megjelenését

Szinte hihetetlen, de Tom Cruise már elmúlt 60 éves, ennek ellenére több tíz évet letagadhatna korából. Nézzük, milyen diétát követ, hogy megtartsa tökéletes formáját.

Tom Cruise mindig is jó formában volt, de akkor is nagyon megdöbbentő, hogy a színész betöltötte már a hatvanadik életévét is. Bátran letagadhatna akár 20 évet is a korából. Fiatalságának titka pedig nem a botoxban rejlik, hanem különleges diétájában.

Ennek a diétának köszönheti Tom Cruise

A színész alacsony kalóriás étrendet követ, így tiltólistán vannak számára azok az ételek, melyek az egekbe emelik a glikémiás indexet. Ezek alapján nem fogyaszt cukrot és semmilyen feldolgozott élelmiszert.

Kedvenc fogása a grillezett homár, ami sokat elárul a színész étrendjéről, hiszen ebben a fogásban alig van kalória, rengeteg fehérje található benne, mely segít az izomépítésben.

Ezen kívül még szívesen eszik más tengeri ételeket grillezve vagy marinálva sok-sok zöldséggel nyersen vagy szintén grillezve.

Láthatólag nagyon hatásos ez az étrend, hiszen nemcsak a bőre hálálja meg ezt, de a fizikuma is. A Mission: Impossible széria következő részében például rengeteg extrém jelentet is bevállalt, melyet könnyedén hajtott végre.

Címlapkép: Getty Images / Samir Hussein/WireImage

Forrásunk volt.


Még több sztárhír:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top 5 sütemény húsvétra, amivel kevés a munka

A klasszikusok mellett minden ünnepnek szüksége van olyan receptekre, amelyek hipp-hopp összedobhatóak, hogy ne kelljen a fél életünket a konyában eltöltenünk. Jöjjön most a top 5 sütemény húsvétra, ami tökéletesen beleillik ebbe a kategóriába!