Selena Gomez őszintén beszélt arról, mivel jár a betegsége

Az énekesnőnél még évekkel ezelőtt állapították meg, hogy lupusszal küzd, a betegség kezelésnek pedig igencsak komoly következményei vannak.

Selena Gomez bátran felvállalta annak idején, hogy bipoláris depressziót állapítottak meg nála, továbbá lupusszal is küzd, mely egy krónikus autoimmun betegség. A sztár többször is beszélt arról arról, milyen kellemetlenséggel jár ez az egészségügyi probléma, legutóbb My mind & Me című dokumentumfilmjében derült ki róla több részlet.

Selena Gomez őszintén beszélt arról, mivel jár a betegsége

Néhány évvel ezelőtt vesetranszplantáción is átesett, ami azonban nem hozott számára végleges gyógyulást, így azóta is gyógyszerekkel és különböző kezelésekkel próbálják javítani életminőségét.

@selenagomez

PSA I got most of these products free. I ain’t just rolling like that everywhere. Use any serum to take off make up before washing. It breaks it up nicely. Also use a sponge to wipe eyes to treat eyes delicately when removing make up. K I’m done pretending I know what I’m taking about.

♬ Never Be Me - Miley Cyrus

TikTok-videójában – ahol egyébként az arcápolási rutinját mutatja be – jól látható, hogy Selena keze remeg, és kicsit ügyetlenebbek a mozdulatai, mint egy egészséges embernek. A kommentelők rá is kérdeztek, mi lehet ennek az oka, amire Selena gyorsan reagált egy másik videója alatt, és elmondta:

A lupuszos gyógyszerek miatt remeg.

Az említett videót azóta már törölték, de Selena hozzászólásából arra lehet következtetni, hogy jól van, annak ellenére, hogy komoly mellékhatásai vannak a kezelésének.

Forrásaink voltak.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Az étel, amit ki nem állhat a horoszkópod

Édes meggymártás hússal, kemény daragaluska, furcsa répafőzelék, csufi kelkáposzta, kesernyés máj? Mindenkinek van legalább egy utált étele... Ajánljuk, hogy győzd le a mumust, és készítsd el a nemszeretem-ételt felnőtt fejjel, egy tényleg jó recept alapján!