Rácz Jenő éttermét is elérte a rezsiválság

Pörög Rácz Jenő séf élete, az egyszer biztos. Ezúttal új, nagyszabású karrierálmát osztotta meg követőivel, de az is kiderült, mennyivel emelte a rezsiválság miatt étterme árait.

A Michelin-csillagos séf, Rácz Jenő ma már – rengeteg tévés szereplése mellett – saját éttermet vezet, apuka lett, sőt, nemrég még térdét és megműtötték, ennek ellenére további nagyszabású terveket sző.

Nagyszabású tervéről beszélt Rácz Jenő

Bestnek adott interjújából kiderült, hogy komolyan gondolkodik a külföldi karrieren is:

Mennyire klassz lenne felépíteni és befuttatni egy éttermet a világ egy másik pontján… Ezen dolgozom most

– mesélte.

Jenő kiemeli, hogy saját megfeszített munkája nem lett volna elég ahhoz, hogy elérje céljait: csapatának is rengeteget köszönhet, velük együtt alkot egy egységet.

„A kollégáimon kívül van még egy jó pénzügyesem, egy marketingesem, és körülbelül még tíz fő, akik a háttérországot jelentik."

Az interjúból az is kiderült, hogy a válság, a rezsiemelkedés és az általános gazdasági helyzet miatt a Rumour étteremben is emelniük kellett: hogy elkerüljék a veszteséget, 10 százalékkal növekedtek áraik.

Forrásunk volt.

Címlapkép: Nosalty


Még több aktualitás:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?