5 alapanyag, amivel még nem próbáltad a tojássalátádat

Az egyszerű, ámde változatosan elkészíthető tojássaláta egy örök kedvenc, amely sosem hiányozhat a húsvéti lakomából. Legyen szó ázsiai fűszerekkel pikánsan ízesített, karamellizált bacon ízét hordozó, friss, kapros vagy éppen avokádós variációról, ezek a tojássaláták garantáltan elbűvölik az ízlelőbimbókat.

A tojássaláta egy olyan egyszerű és sokoldalú fogás, mely lehetőséget kínál a kreativitásra és az ízek különleges kombinálására. Ebben a cikkben mutatunk neked néhány izgalmas ízesítést a tojássalátához, amelyek friss, egyedi és változatos megközelítést kínálnak a hagyományos verzió elkészítéséhez. Lesz például izgalmas ázsiai stílusú, kapros és különleges karamellizált baconös finomság is. Az alábbi vonzó és könnyen elkészíthető tojássaláta-variációk biztosan méltó társai lesznek a szaftos húsvéti sonkának és a klasszikus fonott kalácsnak.

Nézd meg galériánkban, milyen alapanyagokkal lehet felturbózni a klasszikus tojássalátát!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több ízes-izgalmas recept, amit érdemes kipróbálni:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

40 éves lett az IKEA legendás húsgolyója, mi pedig kimentünk...

Aki életében járt már IKEA áruházban, minden bizonnyal kóstolta a legendás húsgolyójukat is, sőt, elképzelhetőnek tartom, hogy otthonra is vásárolt belőle. Azt azonban kevesen tudják, kinek köszönhetjük ezt a mára ikonikussá vált fogást, hogy mit testesít meg a tányérra halmozott golyó, szósz, borsó, krumplipüré és áfonyalekvár, vagy hogy mennyi idő és milyen sok munka szükséges ahhoz, hogy az IKEA éttermeiben új étel kerülhessen a vásárlók tányérjára. Az IKEA Magyarország jóvoltából egy háromnapos sajtóúton kaptunk választ ezekre a kérdésekre.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...