Így néz ki a főtt tojás, amiről 20 évre elfeledkeztek

Nem úgy néz ki a tojás, mint azt gondolnád!

Hatalmas meglepetés ért egy kínai nőt miután rábukkant egy 20 éves főtt tojásra a konyhájában! A nem mindennapi látványt szerencsére meg is örökítette – számolt be az érdekességről az nlc.hu oldala.

Így néz ki a főtt tojás, amiről 20 évre elfeledkeztek

A hűtő tetején volt két évtizeden keresztül a matuzsálemi kort megélt tojás

A Fu névre hallgató nő alábbi fotóján egy teljesen megkövesedett tojás látható, amit még általános iskolás korában kapott az édesanyjától. Ám, Fu elfeledkezett a tojásról, így a hátizsákja oldalzsebében maradt az étel három napig.

Miután megtalálta már természetesen nem akarta megenni, így kivette a tojást a táskából és a hűtő tetejére tette.

Az étel ott várta 20 éven keresztül, hogy valaki rátaláljon.

Pár év múlva aztán a nő édesanyja megtalálta.

A színe azonban sötét, bordóvörösre változott, ezért úgy döntött, hogy egy kis ékszerdobozban tartja, ahelyett, hogy kidobná.

Aztán teltek tovább az évek. Nemrég viszont újra a kezükbe került a tojás, ami mostanra megkövesedett és olyan sima textúrát kapott, mint egy szépre csiszolt rubinkő.

Felmerülhet benned a kérdés, hogy miért nem romlott meg a tojás?

A nő szerint a jelenségnek köze lehet a hideg, száraz téli viszonyokhoz azon a területen, ahol felnőtt.

Forrásunk volt.


Még több érdekesség:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Titkos, föld alatti bár nyílt az Andrássy úton

A W Budapest hotel alagsorában nyílt meg a szálloda sejtelmes hangulatú bárja, amely több fronton is biccent a főváros különleges történelme felé. Elfeledett titkok és misztikum, impozáns épületekről elnevezett koktélok várják a betérő vendégeket, érkezzenek akár az ajtón, akár az étterem mosdóján keresztül.