4 „titkos” alapanyag, ami az unalmas süteményeket istenivé teszi

Nyakunkon az ünnepek, ilyenkor mindenki nagyot akar villantani süteményfronton – persze máskor sem árt, ha tényleg felejthetetlenné teszünk egy linzert, piskótát vagy muffint. Az alábbi alapanyagok bevetésével garantált lesz a siker.

Lehet bármilyen bejáratott egy süteményrecept, tökéletes arányokkal és takkra kiszámolt sütési idővel, ha a végeredmény ízei valahogy mégsem okoznak robbanást a kóstolók szájában. Ha emiatt aggódunk, nyúljunk az alábbi „titkos” alapanyagok felé, amelyek szinte bármilyen süteményreceptben képesek azonnali ízkavalkádot teremteni.

Nézd meg galériánkban, mely alapanyagokkal teheted izgalmasabbá a süteményeket, a tippekért kattints a képekre!

Cseppet sem unalmas süteményreceptek várnak itt:

Banánkenyér-csiga

Kedvenc banános süteményünk ízeit felhasználva készül ez a foszlós, édes péksütemény: maga a tészta és a töltelék is jó sok banánt tartalmaz, ettől nemcsak kellemes ízű, de ...

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több hasznos és trükkös konyhai praktikát olvashatsz itt:

Legújabb receptek

Citromos és narancsos fánkcsigák

Arancini i limoncini di carnevale, így hívják Olaszországban ezeket a citrom- és narancshéjas cukorral csavart fánkokat. Érdemes mindkét citrushéjat bevetni, mert isteni lesz tőlük a ...

Téli caprese saláta

A napfényes nyár zamatos, lédús paradicsomokkal és friss bazsalikommal teli caprese salátái jelenleg szinte elérhetetlenek: készítsünk inkább egy szezonális, téli verziót. Ehhez nem ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...