Ezért nem sül ropogósra a zöldség a tepsiden

A tepsin sült zöldség egyik legszimpatikusabb tulajdonsága a ropogós és aranybarna külső – talán épp ezért is olyan nagy csalódás, ha nem érjük el a kívánt állagot. Ahhoz, hogy ez soha többé ne következzen be, kerüljük el az alábbi ballövéseket.

Kiváló köret, de akár vegetáriánus főétel is lehet a tepsin sült zöldség: ha megfelelően válogatjuk össze az alapanyagokat, tápláló és gyors ebéd válhat belőle, jól eltalált fűszerezéssel szinte az egekbe emelhetjük a szerény hozzávalókat, a konyhai technika tökéletesítésével pedig elérhetjük a tepsin sült zöldségnél a lehető legropogósabb állagot. Ez utóbbi érdekében feltétlenül kerüljük el az alábbi hibákat.

Nézd meg galériánkban, miért nem sül ropogósra a tepsis zöldséged!

Tepsis receptek, amiket próbálj ki:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További konyhai tippeket találsz itt:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek