7 guszta, szaftban úszó tejszínes csirke felsőcombból

Szószos, szaftos, mártásos...mindent szeretünk, amit tunkolni lehet, hát még, ha csirke felsőcombból készül! Rizs, főtt tészta, bulgur, burgonyaköret? Párosítsd azzal, amivel csak szeretnéd!

A csirke felsőcomb a szárnyas talán legjobb része a mell után: sok rajta a hús, kevés az ín, és könnyebben átsüthető, mint a dobverő. Főzd/süsd mély ízű, fűszeres, tejszínes szószban, és tálald kedvenc köreteddel! Melyik csirke felsőcombból készült recept nyeri el a szíved?

 1. 1.

  Barbár csirke

 2. 2.

  Tejszínes mártásban sült csirkecomb

 3. 3.

  Brokkolis csirke ahogy Kif Lee készíti

 4. 4.

  Sajtos-tejszínes csirkecomb

 5. 5.

  Szaftos sütőtökös-gombás sült csirke

 6. 6.

  Gyors indiai vajas csirke

 7. 7.

  Görög citromos csirkecombok

Még több tejszínes csirke vár itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek