A csirke felsőcomb a szárnyas talán legjobb része a mell után: sok rajta a hús, kevés az ín, és könnyebben átsüthető, mint a dobverő. Főzd/süsd mély ízű, fűszeres, tejszínes szószban, és tálald kedvenc köreteddel! Melyik csirke felsőcombból készült recept nyeri el a szíved?
-
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több ragu660Kalória37.7gFehérje11.8gSzénhidrát48.8gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több tepsis hús753Kalória46.1gFehérje6.9gSzénhidrát59.3gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több zöldséges csirke749Kalória43.5gFehérje20.6gSzénhidrát55.6gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több tejszínes húsok672Kalória43.1gFehérje3.4gSzénhidrát53.3gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több ragu653Kalória27.3gFehérje21.6gSzénhidrát52.6gZsír -
-
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségközepesMég több indiai fogások559Kalória22.7gFehérje14.6gSzénhidrát46.5gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több citromos húsok615Kalória23.2gFehérje38.1gSzénhidrát41.2gZsír
Még több tejszínes csirke vár itt!
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!