9 tejfölös csirke, melyet nehéz lesz nem azonnal befalni

A csirke a legkedveltebb húsfajta Magyarországon, a tejföl pedig az egyik legnépszerűbb alapanyag. Mi történik, ha összepárosítjuk őket? Mennyei tejfölös csirkét kapunk, mely olyan szaftos, hogy még a köretet is finomabbá varázsolja.

A tejfölös csirkés ételek azért igazán mennyeiek, mert egyszerűen nem tudnak szárazak lenni. Mindig igazán szaftos húsba haraphatunk bele, ha tejfölös csirkét készítünk.

  1. 1.

    Tejfölös-boros csirkecombok

  2. 2.

    Tejfölben pácolt mézes-mustáros csirkecomb

  3. 3.

    Citromfüves-tejfölös csirkemell rukkolapesztós újkrumplival

  4. 4.

    Tepsis újhagymás-sonkás-baconös csirkemellszeletek

  5. 5.

    Csirkemell tejfölös-currys szószban

  6. 6.

    "Nem lehet abbahagyni” csirke – ahogy Peti készíti

  7. 7.

    Tejfölben sült csirkecombok

  8. 8.

    Tejfölös-sajtos csirkemell

  9. 9.

    Tejfölös csirke Ildi konyhájából

Még több tejfölös csirke itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk