Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Taylor Swift őszintén beszélt táplálkozási zavaráról

A sztár évekig hazudott arról, hogyan táplálkozik, de most tiszta vizet öntött a pohárba, és őszintén beszélt nehézségeiről.

Most debütált a Sundance Filmfesztiválon a Taylor Swift életéről szóló dokumentumfilm, a Miss Americana, amiben az énekesnő nyíltan beszél testképzavaráról, sőt, a témában a Variety-nek is nyilatkozott – írja a 24.hu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

People Magazine (@people) által megosztott bejegyzés,

Az énekesnő először 18 évesen került címlapra, méghozzá azért, mert a bulvárújságírók terhesnek hitték – ruhájában ugyanis nem tűnt TELJESEN laposnak a hasa. Ez annyira fájt neki, hogy fogyókúrázni kezdett, és addig sanyargatta magát, míg XXS-es méretűre nem fogyott. Közben folyamatos megerősítést kapott arról,  milyen jól néz ki, mondván, a kifutók ruháit rá sem kell igazítani, mert olyan mérete van, mint a modelleknek. Az énekesnő nagyon boldog volt ettől, és homokba dugta a fejét. Egy időre.

Ezek után viszont azért kapott támadásokat, mert túl vékony, és azzal vádolták, hogy sanyargatja magát, és nem eszik. Taylor ezt következetesen tagadta.

„Miről beszéltek? Persze, hogy eszem, csak sokat edzek...és tényleg sokat edzettem. De nem ettem” – mondta a híresség. Elmondása szerint az őrölte fel őt leginkább, hogy képtelen volt mindenkinek megfelelni, ebből következően soha nem lehetett „elég jó”, ez pedig elindított egyfajta gyűlöletspirált. Önmagával és másokkal szemben is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Taylor Swift (@taylorswift) által megosztott bejegyzés,

Ha elég vékony vagy, akkor nincs olyan segged, amit mindenki szeretne. De ha megvan a súlyod a fenékhez, akkor meg nem elég lapos a hasad. Rohadtul lehetetlen mindent egyszerre, és megutálod magad” – mesélte az énekesnő a filmben. Azóta Taylor S-es méretet hord, amivel teljesen megbékélt, és végre egészségesnek és energikusnak érzi magát.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

People Magazine (@people) által megosztott bejegyzés,

A róla készült dokumentumfilmet egyébként január 31-től te is megnézheted a Netflixen.

Ezeket olvastad már? 

Címlapkép: Instagram 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!