Egy tányér gulyásleves miatt rúgták ki a MÁV egyik dolgozóját

Állítólag feketén adott ki egy tányér gulyáslevest a Budapest-Varsó vasútvonalon a büfés.

Egy tányér gulyásleves miatt rúgtak ki egy vasutas dolgozót a MÁV-tól - írja a Blikk.A MÁV-Start azzal vádolja a Budapest–Varsó járaton szolgálatot teljesítő büfést, hogy feketén adta el a levest.

Az ügy elég kacifántos. A jegyzőkönyv szerint július 22-én, 12 óra 25 perckor kezdték ellenőrizték a büfést, végigfotózták a büfékocsi konyháját.Kilenc perccel később kikérték a pénztárgépjelentést, amin szerepelt csirkemell, sütemény és mindenféle finomság, a gulyásleves viszont nem. Ellenben, a mosogatóban találtak egy mosatlan edényt, amiben a leves volt.

A VDSZSZ Szolidaritás szakszervezet azt állítja, hogy a digitális kép adataiból az derül ki, hogy a gulyásos tányérról készült fotót már a rajtaütés után csaknem fél órával fényképezték. Valószínűsítik, hogy azért nem volt még számla a levesről, mert azt még valaki éppen ette. Szerintük koncepciós eljárással rúgták ki a büfést augusztusban, hogy a vasút megszabaduljon a számára kellemetlen munkatárstól. A dolgozó körülbelül egy éve részt vett egy sztrájkon.

Kedvenc gulyásleveseink:

A MÁV-Start visszautasítja a szakszervezet vádjait.Mint írták, az ellenőrzés előre tervezett és ütemezett volt, megfelelt a szigorú előírásoknak.A vizsgálat számos szabálytalanságot tárt fel, a büfés több szabályt is megszegett, ezért váltak meg tőle.

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...