Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egy tányér gulyásleves miatt rúgták ki a MÁV egyik dolgozóját

Állítólag feketén adott ki egy tányér gulyáslevest a Budapest-Varsó vasútvonalon a büfés.

Egy tányér gulyásleves miatt rúgtak ki egy vasutas dolgozót a MÁV-tól – írja a Blikk. A MÁV-Start azzal vádolja a Budapest–Varsó járaton szolgálatot teljesítő büfést, hogy feketén adta el a levest. 

Az ügy elég kacifántos. A jegyzőkönyv szerint július 22-én, 12 óra 25 perckor kezdték ellenőrizték a büfést, végigfotózták a büfékocsi konyháját. Kilenc perccel később kikérték a pénztárgépjelentést, amin szerepelt csirkemell, sütemény és mindenféle finomság, a gulyásleves viszont nem. Ellenben, a mosogatóban találtak egy mosatlan edényt, amiben a leves volt. 

A VDSZSZ Szolidaritás szakszervezet azt állítja, hogy a digitális kép adataiból az derül ki, hogy a gulyásos tányérról készült fotót már a rajtaütés után csaknem fél órával fényképezték. Valószínűsítik, hogy azért nem volt még számla a levesről, mert azt még valaki éppen ette. Szerintük koncepciós eljárással rúgták ki a büfést augusztusban, hogy a vasút megszabaduljon a számára kellemetlen munkatárstól. A dolgozó körülbelül egy éve részt vett egy sztrájkon.

Kedvenc gulyásleveseink:

A MÁV-Start visszautasítja a szakszervezet vádjait. Mint írták, az ellenőrzés előre tervezett és ütemezett volt, megfelelt a szigorú előírásoknak. A vizsgálat számos szabálytalanságot tárt fel, a büfés több szabályt is megszegett, ezért váltak meg tőle. 

Ezeket olvastad már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

js22Bach
js22Bach Mon, 2018-09-24 08:13

Ezt a baromságot! Legalább halászlé lett volna...
A MÁV is jobban tenné, ha a kocsik állapotára ügyelne...
Tisztelettel: Baranyai György