35 ezer forintért rendelt tortát, de csúnya meglepetés érte

Nagyon szomorú meglepetés érte a szülinapost, amikor meglátta a méregdrága tortát.

Ha valaki online rendel ételt vagy bármi mást, akkor sajnos mindig benne van a pakliban, hogy nem azt kapja majd, amire számított. Ebben a helyzetben bárki csalódott lenne, de főleg egy születésnapos. Így járt Nicole Orogun TikTok-felhasználó is, aki a szörnyű tortatragédiát még egy videón is megörökítette.

35 ezer forintért rendelt tortát, de csúnya meglepetés érte

Nicole a TikTokon tett közzé egy videót arról, hogy egy ínycsiklandozó vegán, többemeletes, red velvet tortát rendelt egy cukrászdából. A várva várt gyönyörű torta helyett azonban egy silány, kissé széttrancsírozott változatot kapott kézhez.

Arról nem is beszélve, hogy a tortáért 35 ezer forintot kellett fizetnie.

@nicoleorogun If i dont laugh, i’ll cry 🙃 #birtb#birthday ♬ Oh No - Kreepa

Ha nem nevethetek rajta, akkor sírni fogok

– írta a születésnapos a videó alá.

Egy együttérző kommentelő megkérdezte Nicole-t, hogy visszatérítették-e neki a torta árát, amire a nő azt válaszolta, hogy igen. Akadt egy olyan döbbent kommentelő is, aki írta, hogy már sokszor rendelt ebből a cukrászdából, de még sosem volt ilyen rossz élménye velük.

Ha minden igaz, akkor a történet happy enddel végződött, ugyanis Nicole a tortatragédia után gyorsan beszerzett egy másikat, így a szülinapi ünneplés sem maradt el.

Te jártál már így tortarendeléssel?

Forrásunk volt.


Ezek a hírek is érdekelhetnek:

Címlapról ajánljuk

Az éhség lassíthatja az öregedést – állítja az új kutatás

Mindenki tudja, mennyire kellemetlen tud lenni, amikor annyira éhesek vagyunk, hogy gondolni sem bírunk másra. Üres hassal nem tudunk rendesen koncentrálni, nyűgösek vagyunk, sőt van, aki egyenesen irritált és ideges lesz az éhségtől. Egy legyeken végzett új kutatás szerint az éhség viszont nem is olyan rossz dolog, mivel lassíthatja az öregedést.

Kremmer Magdi