A szeretet íze – ünnepi menüsorok

Mézes adventi koszorú Zit konyhájából

Közeleg a karácsony, újra szembesülünk az ilyentájt jelentkező örök dilemmával: újítsunk idén vagy maradjunk a jól bevált ünnepi ételeknél. Az ötletelőknek szeretnénk segítséget nyújtani. Komplett karácsonyi menüsorokat állítunk össze, reméljük, mindenki megtalálja majd bennük a kedvére valót, kísérletező kedvűek, hagyományőrzők, más nemzetek konyhái felé kacsingatók egyaránt.

Az alábbi menüsorokat a modernebb konyha, az extravagánsabb ízek és formák kedvelőinek ajánljuk, akik egyszer egy évben, karácsonykor megengednek maguknak különlegesebb alapanyagokat.

Karácsonyi receptek itt!

Bármi kerüljön is az asztalra idén karácsonykor, egy a lényeg, a legfontosabb hozzávaló, a szeretet ne hiányozzon belőle. Különleges ízét mindenki érezni fogja.

Kellemes készülődést kívánunk!

Modern karácsonyi menü 1.

Modern karácsonyi menü 2. - takarékosabb

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

„Csakis szívvel, lélekkel lehet finom ételeket az asztalra varázsolni" –...

A Nosalty-közösség nem lenne ugyanaz fáradhatatlan házi szakácsai nélkül, akik minden héten újabb receptekkel rukkolnak elő, ezzel is színesítve az oldalt. Ennek a lelkes csapatnak az egyik tagja Kard Éva "Gizi", aki HÚSBAVÁGÓ receptversenyünkön különdíjat nyert citromos-bazsalikomos patisszonkrémlevesével. Ő mesél most nekünk otthonról, konyháról és főzésről.

Nosalty

További cikkek

A görögdinnye tárolásának aranyszabályai

A dinnyével nem könnyű az élet. Már maga a kiválasztás is egy idegőrlő folyamat, ami alatt próbáljuk a legédesebb gyümölcsöt hazavinni. És ha ez sikerül, következik az újabb fejtörés: a tárolás kérdése.