Elhoztuk az őrjítően szaftos muszaka receptjét, rendkívüli mézeskalácsot készítettünk

Lerántottuk a leplet a tökéletes frankfurti leves titkáról, megmutattuk, mely zöldségekből készíthetsz még ősszel krémlevest, ha unod már a sütőtököt, és elárultuk, miért kell cukrot tenni a sült húsra.

  1. 1.

    A tökéletes, ízes, krémes, abbahagyhatatlan SAJTMÁRTÁS titka

    Lehet, meg vagy arról győződve, hogy igazán jó sajtszószt csak készen vagy étteremben elkészítve lehet enni, de mi most bebizonyítjuk, hogy nem lehetetlen a krémesen lágy és selymesen sima sajtmártást otthon is elkészíteni. Mutatjuk, hogyan!

  2. 2.

    5 érv a dietetikustól, miért érdemes több gesztenyét ennünk

    A gesztenye az egyik legtipikusabb szezonális termék a késő őszi időszakban. Amellett pedig, hogy szeretjük az ízét, érdemes egészségvédő hatása miatt is fogyasztanunk.

  3. 3.

    5 egyszerű lépés, ami a tökéletes zabkekszhez vezet

    A zabkeksz egy gyors, finom és egészséges nassolnivaló lehet, ha jól eltaláljuk. Azonban egy kisebb baki is száraz, fullasztó és kemény korongokat eredményezhet, ezért nézzük, mi kell a hibák elkerüléséhez.

  4. 4.

    Elhoztuk az ikonikus, őrjítően szaftos görög muszaka receptjét

    A fogás, aminek ne állj neki hét közepén. Ez egy igazi kényelmi étel, ami megkívánja, hogy legyen elegendő időd az elkészítésére és a fogyasztására egyaránt. Süss velünk muszakát!

  5. 5.

    A rendkívüli mézeskalács, amit már novemberben el kell kezdeni

    Néha úgy tűnik, mintha minden évben egyre korábban kezdődne a nagy karácsonyi készülődés, dekorálás, vásárlás és süteménysütés. Utóbbi esetben azonban vannak jogos kivételek: például akkor, ha a süteményünk tésztáját 6 hétig pihentetni kell. De vajon minek kellhet ennyi idő?

  6. 6.

    Lerántjuk a leplet a legfinomabb frankfurti levesről

    A frankfurti leves az egyik legnépszerűbb recept a Nosalty oldalán, éppen ezért úgy éreztük, itt az ideje, hogy egy felturbózott, még finomabb, laktatóbb és mutatósabb változatot készítsünk nektek.

  7. 7.

    Szaftos-ecetes bécsi burgonyasaláta, a rántott hús igaz szerelme

    A bécsi szelet kistestvére, ecetes-szaftos kiegészítője, mely nélkül a rántott hús kis túlzással dögunalmas lenne. Lássuk, hogy készül az autentikus bécsi burgonyasaláta.

  8. 8.

    6 őszi zöldség, amiből krémlevest főzhetsz, ha unod a sütőtököt

    Az őszi-téli hónapokat tagadhatatlanul dominálja a sütőtök: a narancssárga zöldségből talán a leggyakrabban krémleves készül, amit vígan kanalazunk októbertől februárig. De mi van a tökön túl?

  9. 9.

    Tessék megkapaszkodni – ezért kell cukor a sült húsra

    A sült hús fűszerezése lehet végtelenül egyszerű (só és bors), de akár egészen komplex irányba is elmehetünk vele. Most inkább a szokatlan vizekre fogunk evezni, és megnézzük, mi keresnivalója van a cukornak a sült húson.

  10. 10.

    Ez a kecskesajtos-diós sültcékla-saláta lesz az új őszi szerelmed

    Ha a cékla a favorit nálad, vagy eddig ódzkodtál tőle, most pedig végre bevetnéd a konyhában, akkor szerintünk tök jó helyen vagy: ez egy tartalmas, izgalmas, „trendin" egészségtudatos salátarecept, melybe marinált, fűszeres sült cékla kerül, kecskesajt, dió és radicchio. 100% ősz.

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...