5 íz, amivel kóstold meg a spárgát idén tavasszal

Ismét elérkeztünk az év azon csodás szakához, amikor halmokban áll a zsenge spárga a piacokon, boltokban. Ha idén tényleg különleges formában fogyasztanánk, párosítsuk az alábbi alapanyagokkal, ízekkel!

A spárga önmagában is igen különleges ízélményt nyújt, persze, ha szeretnénk ezt tovább fokozni, kiegészíthetjük, párosíthatjuk más alapanyagokkal, fűszerekkel és ízesítőkkel. Persze nem mindegy, mivel eresztjük össze a karakteres zöldséget: ahhoz, hogy ne nyomják el egymást, ne vesszenek össze az aromák, figyelmesen kell válogatnunk a spárgával együttműködő alapanyagokat. Az alábbiakkal sosem lesz gond, adjunk nekik egy esélyt!

Nézd meg galériánkban a spárgát kiegészítő ízeket, az alapanyagokért kattints a képre!

Néhány isteni spárgás recept, bomba párosításokkal:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Tavaszi finomságok, ötletek és tippek várnak:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek