5 íz, amivel kóstold meg a spárgát idén tavasszal

Ismét elérkeztünk az év azon csodás szakához, amikor halmokban áll a zsenge spárga a piacokon, boltokban. Ha idén tényleg különleges formában fogyasztanánk, párosítsuk az alábbi alapanyagokkal, ízekkel!

A spárga önmagában is igen különleges ízélményt nyújt, persze, ha szeretnénk ezt tovább fokozni, kiegészíthetjük, párosíthatjuk más alapanyagokkal, fűszerekkel és ízesítőkkel. Persze nem mindegy, mivel eresztjük össze a karakteres zöldséget: ahhoz, hogy ne nyomják el egymást, ne vesszenek össze az aromák, figyelmesen kell válogatnunk a spárgával együttműködő alapanyagokat. Az alábbiakkal sosem lesz gond, adjunk nekik egy esélyt!

Nézd meg galériánkban a spárgát kiegészítő ízeket, az alapanyagokért kattints a képre!

Néhány isteni spárgás recept, bomba párosításokkal:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Tavaszi finomságok, ötletek és tippek várnak:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Heti Menü – Húsos levesek és zöldséges főételek hete

A héten kivételesen minden nap eszünk húst, de persze bármikor kihagyhatjátok, ha úgy szeretnétek: ezúttal viszont nem a főétel, hanem a leves lesz gazdag-kiadós-húsos, hogy aztán levezessük a tele hasunkat egy zöldséggel teli főétellel és egy hozzá illő édességgel.