Még egy élelmiszerlánc döntött úgy, hogy zárva tart szenteste

Idén tényleg ne bízzuk a véletlenre és az utolsó pillanatok szerencséjére a bevásárlást!

Egyre több bolthálózat dönt úgy, hogy idén szenteste, azaz december 24-én zárva tart, hogy munkavállalói családjukkal tölthessék a karácsonyt megelőző napot is - írja a 24.hu.

A Sparok egy része sem nyit ki szenteste

A legtöbb Spar sem nyit ki

A Rossmann, a Lidl, a Penny, a Mountex, a Jysk, az OBI, a XXXLutz, illetve a Libri után most a Spar jelentette be, hogy saját üzemeltetésű egységeinek többségét zárva tartja december 24-én.

Az Interspar hipermarketek, valamint egyes bevásárlóközpontokban lévő Spar és City Spar szupermarketek viszont nyitva lesznek december 24-én déli 12 óráig

- mondta el Heiszler Gabriella, a Spar Magyarország elnök-ügyvezető igazgatója.

Hozzátette azt is, hogy a franchise üzletek – Spar partner, Spar market –, valamint a töltőállomásokon található egységek – Spar express, Orlen-Despar – maguk döntenek a nyitvatartásról, mivel működtetésük független a Spar Magyarországtól.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili

További cikkek