A spanyol-kubai-magyar származású zenész kedvenc fogásai - a nagykoncertjére készülő Fran Palermo frontemberével beszélgettünk

Idei legnagyobb klubkoncertjére készül a Fran Palermo. Most a zenekar frontemberétől kértük, mutassa meg kedvenc fogásait - főzzetek és bulizzatok Henrivel!

Igencsak mozgalmas évet tudhat maga mögött hazánk első számú jungle-rock zenekara, a Fran Palermo, melynek egyik legfontosabb mérföldköve a november 17-én az Akvárium Nagyhalljában megrendezésre kerülő nagykoncertjük. A számtalan meglepetést tartogató esemény kapcsán kértük meg a zenekar frontemberét, a spanyol-kubai-magyar származású Henri Gonzot, ossza meg velünk kedvenc fogásait. Olvassátok el a program részleteit, és készüljetek a koncertre ezekkel a receptekkel!

Ezeket olvastad már?

Henri: ez elég sok mindent takar, de nagyon szeretek szinte mindent, ami egy igazán jó tapasbár étlapján megtalálható, és nagy tengerihal-fan vagyok.

Ezeket olvastad már?

Henri: amexikói konyhát otthon is gyakran bevetem, könnyen elkészíthető egy taco vagy egy quesadilla, mellé pedig egy nagy michelada, azaz kukorica sör+paradicsomlé+lime, a pohár széle pedig jól megsózva.

3. Nagymamám Brassóija

Henri: általában bármit szeretek, amit a mama főz, de ezt kifejezetten.

Ezeket olvastad már?

Henri:mások popcornt, én viszont gyakran olívabogyót eszek magában, ha otthon filmezek. A jó olíva- és kapribogyómixet nagyon bírom.

5. Nyers dolgok

Henri: felnőttkoromra nagyon savanyúszájú lettem, és semmilyen édesség nem esik jól, viszont nagyon szeretem magában a fetasajtot vagy a citromlevet. Gyümölcsök közül a hideg görögdinnye, a zöldalma és a kiwi a kedvencem.

6. Királyrák

Henri: a királyrákot nagyon szeretem, csak tudnám rendesen lehámozni.

7. Ázsiai sült batyu

Henri: az egyik vietnami étteremben ettem ilyet nemrég, nagyon jó cucc.

8. Carbonara

Henri: sokáig a carbonara volt az egyetlen komolynak hangzó étel, amit el tudtam készíteni a jó rántotthús-sültkrumpli kombó mellett, ezért ennek is listán a helye!

Nagykoncert az Akváriumban

Henri és a Fran Palermo zenekar tagjai a napokban tértek vissza négyállomásos lengyel turnéjukról, de a java még csak most jön! A konvenciókat mindig is kerülő, zenei motívumait a lehető legszélesebb skáláról – az indie-től az afropopig – válogató Fran Palermo ugyanis a 2018-as év legvadabb bulijára készül november 17-én az Akváriumban. A zenekar utoljára nagyjából egy éve játszott a Nagyhallban – többek közt ennek sikerét és jelentőségét is megörökíti a Henri dokumentumfilm - , az előző koncerthez képest viszont rengeteg újdonsággal készülnek. Kezdjük azzal, hogy a Fran Palermo teljes gőzzel dolgozik harmadik nagylemezén, így valószínűleg utoljára láthatjátok a fővárosban őket, mielőtt stúdióba vonulnak.

Látványban is bőven magukra licitálnak a fiúk, hiszen a Henri saját keze által gondosan összeválogatott háttérvetítésen túl Marco Riedel fénytechnikus lámpái érkeznek egyesen Berlinből, külön az Akvárum Nagyhallos koncertre, érdemes most megvenni a jegyeket rá!

A koncerttel kapcsolatos linkeket itt találjátok:

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Osztrák krumplisaláta

Ha Bécsben járok, mindenképpen ennem KELL Wiener Schnitzel-t (bécsi szeletet)! Sokszor volt már szerencsénk egymáshoz, de talán legutóbb adták hozzá a legfinomabb krumplisalátát. Ezt ...