Persze nemcsak az eprek és spárgák vonják el a figyelmet a sóska elől – azért is használjuk oly’ ritkán a szegény leveleket, mert sokunknál rossz emlékeket hagytak a menzák főzelékei. Pedig abszolút megugorható ez az agyanocukrozottan is fanyar ízélmény, főleg akkor, ha nem elrejteni, hanem kiemelni és felhasználni szeretnénk a sóska csodás tulajdonságait. Megtehetjük mindezt a most következő 5 ételben, lássuk, mibe kerülhetnek idén tavasszal-nyáron a levelek!
Nézd meg galériánkban a sóska felhasználási lehetőségeit, a receptekért kattint a képre!
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
További ízes és izgalmas ötletek-receptek várnak: