13 sós saláta, amelybe mégis édes gyümölcsöket szórtunk

A sós saláták is megérdemelnek egy kis édességet: kapják meg, ami nekik jár, mégpedig lédús gyümölcsök hozzáadásával. Az eredmény isteni lesz.

  1. 1.

    Répás-almás káposztasaláta

  2. 2.

    Rosolli, a finn céklasaláta

  3. 3.

    Almás póréhagyma-saláta Glaser konyhájából

  4. 4.

    Csirkés-almás-sajtos kukoricasaláta

  5. 5.

    Zelleres sajtsaláta

  6. 6.

    Meleg rukkolasaláta

  7. 7.

    Joghurtos szárzellersaláta pirított dióval

  8. 8.

    Almás-répás lencsesaláta

  9. 9.

    Almás-majonézes kínai kel saláta

  10. 10.

    Endívia saláta kéksajttal és baconnel

  11. 11.

    Mézes-mustáros lencsesaláta gazdagon

  12. 12.

    Martha Stewart kedvenc tonhalsalátája

  13. 13.

    Salat vinehret, azaz kapros céklasaláta lencsével

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek