10 villára nyársalható sertésszelet, amit örömmel cupákolnánk

Legyen a mai napon sertésszelet az ebéd! A legfontosabb kérdés persze az, hogy milyen módon készüljön a húsétel? Szószban úszva, gombával gazdagítva, paprikával pikánssá téve? A választás csakis rajtunk áll.

Az összes húsrészek közül nagy kedvencünk a sertésszelet: mert olcsó, mert relatíve szaftos, de leginkább azért, mert olyan sokszínűen készíthetjük el, ahogy csak szeretnénk. Lepiríthatjuk némi fokhagymával és zöldfűszerrel, hogy szaftos maradjon, belefojthatjuk paprikás szószba, hogy komfortos legyen, de akár be is bundázhatjuk, ha ropogásra vágyunk. A sertésszelet tényleg mindenre képes!

Még több sertésszelet vár rád itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...