10 villára nyársalható sertésszelet, amit örömmel cupákolnánk

Legyen a mai napon sertésszelet az ebéd! A legfontosabb kérdés persze az, hogy milyen módon készüljön a húsétel? Szószban úszva, gombával gazdagítva, paprikával pikánssá téve? A választás csakis rajtunk áll.

Az összes húsrészek közül nagy kedvencünk a sertésszelet: mert olcsó, mert relatíve szaftos, de leginkább azért, mert olyan sokszínűen készíthetjük el, ahogy csak szeretnénk. Lepiríthatjuk némi fokhagymával és zöldfűszerrel, hogy szaftos maradjon, belefojthatjuk paprikás szószba, hogy komfortos legyen, de akár be is bundázhatjuk, ha ropogásra vágyunk. A sertésszelet tényleg mindenre képes!

Még több sertésszelet vár rád itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek