Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ritka látvány egy ennyire elegáns konyha! Nézd meg!

Elegáns konyhát álmodott meg egy belsőépítész, ahol a nagy terek, letisztult formák és minimalista felületek uralkodnak. Ha épp átalakításra vágysz, ebből inspirálódhatsz!

Anelle Gandelman, belsőépítész munkája ez a csodaszép konyha

Fehér tölgyfa szekrényeivel és sárgaréz díszítésével, a márványlapokkal, kvarc és festett tölgy munkalappal és a csodaszép konyaszigettel ez a konyha úgy, ahogy van, minden háziasszony álma. Az esztétikum mellett viszont a praktikusság volt a másik, ha nem a legfontosabb szempont. 

„A konyhaszigeten az emberek általában előkészítenek. Egy idő után ott maradnak a karcok, a vágások és a kopás nyomai. A festett tölgyben az a jó, hogy tartalmaz fadarát, így a karcok nem lesznek olyan feltűnőek az idő múlásával sem” – árulta el a szakember. 

A belsőépítész arról is mesélt, hogy a megrendelői egy olyan család volt, ahol ikrek vannak, így a lakás mindig gyerek zsivalytól hangos. Ehhez pedig nem más dukál, mint egy strapabíró, igazán vendégszerető konyha. A tervező azt is elárulta, hogy a család szeret közösen főzni, így nem volt az sem elhanyagolható szempont, hogy a főzéshez szükséges lehető legnagyobb kényelmet is nyújtsa ez az álomkonyha. 

A végeredményt elnézve mindent tökéletesen sikerült megvalósítani:

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Brittany Ambridge

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!