Csúnyából szép: így alakította át a ház konyháját a belsőépítész-tanuló

Így kell egy lerobbant konyhát átalakítani - külön előny, ha a tulajdonos maga belsőépítészetet tanul!

Suchada Eickemeyer és férje 2016-ban vásárolták meg azt a kaliforniai otthont, aminek konyháját végül a belsőépítésznek tanuló hölgy teljesen átalakított.

A pár konyhája az átalakítás előtt cseppet sem volt esztétikus, de a belsőépítész-tanuló feleség ügyesen meglátta benne a lehetőséget. A fiatal háziasszony elmondása szerint a konyhában kész horror volt főzni, mindig attól féltek, hogy a fiókok egyszer be- és leszakadnak, a csempe leesik, amit egyébként is hiába súrolt, sosem volt meg a tisztaságérzete. A teljes felújítás végül 36.000 dollárjába került a családnak, azaz több mint 10 millió forintba.

Az előtte-utána fotókat a nő a közösségi oldalán osztotta meg. Mintha nem is ugyanarról a helyiségről lenne szó:

Lapozgassatok a képek közt:

Tényleg méltán büszke lehet a munkájára a tehetséges belsőépítész. A színek, a praktikusság és az elegancia találkozása az új konyha.

Végtére is ebből:

Ezt varázsolta:

Ezeket láttad?

Ezeket olvastad már?

via

Fotók: Suchada Eickemeyer/Instagram

Címlapról ajánljuk

Egy logikus lépés, és búcsút inthetsz a gyümölcslégynek

A gyümölcslegyek bosszantó módon szállják meg a frissen vásárolt gyümölcsöket, leginkább a banánt. Egy tálba kirakva alig fél nap kell, és meg is kezdik a hadjáratukat, ellepve az addig gusztusosnak ható gyümölcsöket. Most adunk egy nagyon egyszerű tippet, mit kell tenned, hogy a bosszantó kis kártveőket távol tartsd a konyhádtól!

Balogh Lilla

További cikkek