Rekordot döntött az ünnepi receptkeresés - puha mézeskalács és egyszerű lencsefőzelék a kedvencek közt

Újabb rekordokkal zárta az évet a Nosalty. Receptjeinkre decemberben több mint 2,7 millió egyedi látogató volt kíváncsi.

Tíz éves rekorddal zárta az évet a garázsblogként indult gasztromagazin. A 2012 óta piacvezető Nosalty hatvanezer receptjével átlagosan havi kétmillió felhasználót vonz, tavaly decemberben azonban több mint 2,7 millió egyedi felhasználó tervezte meg az ünnepi menüt a portál segítségével.

A szentestét megelőző napon közel hatszázezer egyedi látogató összesen 2,3 millió oldalt keresett fel a Nosalty-n: ezzel a Digitális Közönségmérési Tanács adatai alapján az online magazin lett az aznapi harmadik legnézettebb haza site. A szilveszteri készülődés időszakában, december 30-án pedig 505 ezren válogattak a legfinomabb buli receptek közül. (Forrás: dkt.hu, teljes, totál)

A portál tapasztalatai alapján a magyarok kedvenc karácsonyi receptjei idén a Karácsonyi rögtön puha mézeskalács, a Klasszikus hagyományos bejgli és a Töltött káposzta karácsonyra voltak, az új évre hangolódáshoz pedig a lencsefőzelék különböző verzióit, a Hagyományos lencsefőzeléket, a Lencsefőzelék egyszerűent és a Lilahagymás lencsesalátát választotta az olvasók többsége.

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Új séf váltja Széll Tamást a Lidl Konyhában

Lezárult egy meghatározó korszak a Lidl Konyhában, mivel 10 év után a Michelin Young Chef díjas Mizsei Jani, a MÁK séfje váltja Széll Tamás, Michelin-csillagos séfet. Ezenfelül pedig komoly változások mentek végbe a vállalat nagyköveti csapatában is.

Nosalty

További cikkek