Omlós linzeren utazik a fanyar rebarbara, egyenesen a szád felé

Bújik már a rebarbara, lassan stabilan megtalálhatjuk majd a piacokon – ilyenkor persze mindig felmerül a felhasználás kérdése. Ha nagyon ötlettelenül lennénk, nyúljunk az alábbi receptért, az omlós rebarbaraszeletért.

Aki jártas az amerikai sütemények világában, biztosan találkozott már a citromos szelettel, azaz lemon barral. Azt viszont már csak kevesen tudják, hogy a sütemény más ízekkel, más gyümölcsökkel is elkészíthető. Például rebarbarával, ami annak ellenére, hogy botanikailag zöldség, simán kerülhet édességbe, a maga karakteres fanyarságával. Aki ebben a rebarbaraszeletben megkóstolja, biztosan szerelembe esik az alapanyaggal, jöjjön hát, lássuk a recept leírását és fifikáit!

Nézd meg galériánkban a rebarbaraszelet elkészítését, a receptért kattints a képre!

Itt a rebarbaraszelet teljes receptje, mentsd el kedvenceid közé, vagy küldd tovább valakinek, aki szerinted szívesen elkészítené!

Fotók és recept: Lakos Benedek

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több ízes-izgalmas recept, amit érdemes kipróbálni:

Címlapról ajánljuk

További cikkek