7 ropogós bundájú szaftos rántott hús, ami simogatja a pocidat

Kényeztesd magad a vasárnapi ebédek sztárjával, a petrezselymes krumpli kedvenc kiegészítőjével és a hentes pultok slágertermékével: a ropogós bundájú rántott hússal!

Hál' istennek messze van még a fürdőruhaszezon, úgyhogy készíts csirkéből, sertésből, borjúból, kiklopfolva, vagy vastagon hagyva, zsírban vagy olajban sütve egy mennyein ropogós, szaftos rántott húst. Köretnek jöhet egy kis rizibizi vagy petrezselymes krumpli! Neked melyik rántott hús a kedvenced?

Még több rántott hús itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek