8 mennyei, sűrű szószban bugyogó csirkeragu, amivel feldobhatod a borús napokat

Ragut szinte bármiből lehet készíteni: ha a megfelelő húsok, zöldségek, fűszerek és szószok összetalálkoznak, igazán mennyei ebédet vagy vacsorát tálalhatunk, ami után mindenki mind a 10 ujját megnyalja majd.

  1. 1.

    Krémsajtos csirkemell spenóttal és póréhagymával

  2. 2.

    Tárkonyos csirkeragu

  3. 3.

    Barbár csirke

  4. 4.

    Paradicsomos babos csirke

  5. 5.

    Gyömbéres csirkeragu

  6. 6.

    Gyöngyhagymás-gombás csirkeragu

  7. 7.

    Kelkáposztás paradicsomos csirkeragu gerslivel

  8. 8.

    Spenótcurry csirkével

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek