8 mennyei, sűrű szószban bugyogó csirkeragu, amivel feldobhatod a borús napokat

Ragut szinte bármiből lehet készíteni: ha a megfelelő húsok, zöldségek, fűszerek és szószok összetalálkoznak, igazán mennyei ebédet vagy vacsorát tálalhatunk, ami után mindenki mind a 10 ujját megnyalja majd.

  1. 1.

    Krémsajtos csirkemell spenóttal és póréhagymával

  2. 2.

    Tárkonyos csirkeragu

  3. 3.

    Barbár csirke

  4. 4.

    Paradicsomos babos csirke

  5. 5.

    Gyömbéres csirkeragu

  6. 6.

    Gyöngyhagymás-gombás csirkeragu

  7. 7.

    Kelkáposztás paradicsomos csirkeragu gerslivel

  8. 8.

    Spenótcurry csirkével

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

7 imádnivaló teraszos hely Budapesten, ahol jót is ehetünk

Egyre inkább kikívánkozunk a négy fal közül. Ha szeretnétek a szabad ég – vagy épp egy napernyő – alatt lazulni, annyi sok jó lehetőség van a fővárosban! Ajánlunk helyet a pesti flaszteren, a budai és a pesti Duna-parton is, hiszen a terasz is sokféle lehet a csupazöld kerthelyiségtől a belvárosi kiülős helyekig. Teraszra fel!

Nosalty

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!