Mázsányi cementeszsákokat cipeltek a fiatalok, kiderült, miért a moziba mennek velük

Te is olyan ember vagy, aki, ha moziba megy, már ez előzetesek alatt magába tolja a nagyméretű pattogatott kukoricát? Van olyan mozi, ami tökéletes és látványos megoldást talált ki a falánk nézők számára.

Furcsa képek kezdtek el terjedni az interneten. A fotókon fiatal férfiak és nők visznek jól megpakolt cementeszsákokat úgy, mintha azok pillekönnyűek lennének. Az általában több tíz kilóval terhelhető kartonzacskók nem mindig azt tárolják, amit elsőre hinnénk.

Mint kiderült, a dél-koreai fiatalokat ábrázoló képeken nem építőmunkások, hanem moziba igyekvő emberek szerepelnek, akik cementeszsákokba pakolt pattogatott kukoricát visznek a hátukon. A dél-koreai CGV mozihálózat limitált ideig 25 kilónyi teherbírással rendelkező zsákokban árulja a popcornt 9900 koreai Won ellenében, ez átszámítva kb. 2500 forintnak felel meg.

A zsákba rejtett kukorica mennyisége még így sem rúg magasra, egy zacskó mindennel együtt nagyjából fél kilogramm, így pedig máris értelmet nyernek azok a fotók, amelyeken valaki 5-6 hatalmas zsákot cipel egy egész plázán keresztül.

A CGV mozihálózat nem mellesleg igencsak dekoratív kampánnyal promotálja a limitált szériás pattogatott kukoricát, a távol-keleti országban pedig szó szerint zsákszámra vásárolják a hatalmas mennyiségű kukoricát, mintha otthon nem lehetne azt töredék áron, esetleg több porcióban, frissen elkészíteni.


Ezek a rövid hírek is érdekelhetnek:

Forrásunk volt.

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

19 egészséges húsmentes fogás, ami a szivárvány minden színében pompázik

A természetben mindenütt megtalálható a sokszínűség: szerves része életünknek, körülvesz és meghatároz bennünket. Minél több színt hozunk be az étrendünkbe, a szervezetünk is annál boldogabb lesz. Ezt vallja Sharon Palmer, híres dietetikus és könyvszerző is, aki munkásságával a sokszínű növényi alapanyagok fogyasztását népszerűsíti. Üzenete ihlette ezt az összeállításunkat, fogadjátok sok szeretettel a Nosalty legszínesebb ételeit!

Nosalty

További cikkek