10 élénk színű főétel, ami a paprikát sztárolja sülve is, főve is

Most van az az időszak, amikor megvehetjük a boltban, a zöldségesnél a legpiroslóbb paprikákat. Vigyünk haza egy jó nagy zsákkal, hogy el tudjuk készíteni az összes alábbi fogást krémlevestől a tésztán át egészen a sült húsig.

A nyár a színes paprikáké és a belőlük készített, még színesebb paprikás ételeké. Most a sárga TV, a trikolór kaliforniai és a méregzöld hegyes erős helyett essen a választásunk a mélybordó kápiára, ami középpontba helyezi magát az alábbi receptek mindegyikében. Legyen szó előételről, főételről vagy levesről, a paprikás ételek sosem okoznak csalódást.

  1. 1.

    Krémes sültpaprika-krémleves tahinivel és fetával

  2. 2.

    Lecsós szelet egyszerűen

  3. 3.

    Fűszeres, zöldséges rizzsel töltött paprika selymes paradicsommártásban

  4. 4.

    Édesburgonya-gnocchi sültpaprika-krémmel

  5. 5.

    Sültpaprika-krémleves fetával és paradicsommal

  6. 6.

    Muhammara - szír paprikakrém

  7. 7.

    Sültpaprika-krémleves

  8. 8.

    Görög sültpaprikás-fetakrém

  9. 9.

    Sültpaprikás tarhonya

  10. 10.

    Fokhagymás-olívás mozzarellával töltött paprika

Még több paprikás étel receptje vár itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

További cikkek