Két ingyen gyűjthető őszi növény, ami meghosszabbítja az életet

A hűvösebb őszi reggelek és esték végre lehetővé teszik, hogy elkortyolgassunk egy csésze meleg teát. De nem ám akármilyet, hanem olyan gyógyteát, amely erősíti az immunrendszerünket is!

A teák általában véve egészségesek, hiszen magas az antioxidáns-tartalmuk, illetve fertőtlenítő, agyserkentő és stresszoldó hatásúak is, sőt, sokuk megkönnyíti az emésztést, és jótékonyan hat a csontképződésre is. De nemcsak a közérzetünket tudják így módon javítani, hanem még az életünket is meghosszabbíthatják. Utóbbi hatásukat bizonyítja egy tavaly szeptemberben publikált kutatás is, amely a UK Biobank adatai alapján készült.

Az eredmények alapján a naponta két vagy több csésze fekete teát elfogyasztó embereknél jelentősen csökkent a halálozás kockázata. Ha te is szívesen élveznéd az említett pozitív hatásukat, akkor fogyaszd az alábbi gyógynövényekből készült teákat!

Forrásunk volt.


Még több cikk az egészségről:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!