Óriási változás történt Magyarország egyik legjobb éttermében

A St. Andrea Restaurant séfje, Barna Ádám vidéken folytatja munkáját.

A Budapest egyik legforgalmasabb részén található St. Andrea étterem 2015-ben nyílt meg, azóta pedig meghatározó szerepe van nemcsak a magyar gasztronómiai, de a borászati életben is. Az egri St. Andrea borászat éttermének konyháját az elmúlt öt évben Barna Ádám vezette, aki 2018-ban az év séfjének díját vehette át a Dining Guide Év Étterme Gálán.

Forrás: Facebook.com/standrearestaurant

A 2020-as év egyik legjobb éttermének séfje a jövőben egy hamarosan megnyitó vidéki étterem konyháját fogja vezetni, a St. Andrea új séfposztján pedig Kollár Endrét üdvözölhetjük, aki már a megnyitás óta sous-chefként dolgozik a saját borairól is híres exkluzív vendéglátóhelyen - derül ki a Dining Guide cikkéből.

Az étterem vezetője, Lizsicsár Miklós ezekkel a szavakkal búcsúzott Barna Ádámtól:

“A St. Andrea étterem, skybar és borászat nevében kívánjuk neki, hogy a következő években is találja meg az inspirációját, amely az elmúlt 5 évben a St. Andreában is vezette!"

Az étterem az új séf vezetésével továbbra is a minőségi ételek készítésére törekszik majd, a minőség iránti elkötelezettségük és vendéglátásról vallott filozófiájuk terén nem történik változás.

,,Hiszünk vendégeink hűségében és bizalmában, hogy az új fejezetet a St. Andrea étterem életében együtt nyithassuk meg!”

Ezeket olvastad már?

Forrásunk volt, címlap: Facebook/standrearestaurant

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

12 RAKOTTAS, ami ebédre vagy vacsorára is tökéletes

Elő a tepsit vagy jénait, és jöjjenek az izgalmas rétegek: mehet bele rengeteg zöldség, amennyit nem szégyellünk, tészta, krumpli, hússzeletek vagy darált verzió is, tejföl, tejszín, joghurt, de akár ezek vegán megfelelői is...és irány a sütő!