6 olcsó zöldség, aminek még a levele is ehető

Rengeteg olyan zöldség található a boltban és a piacon, amelyeknek gondolkodás nélkül kidobjuk a leveleit, pedig azok rendkívül zamatosak és egészségesek.

Gondoltad volna, hogy a cékla és a sárgarépa levelei is ehetőek? Bizony! Sajnos, a legtöbb konyhában az említett zöldségek levei szinte mindig a kukában végzik, pedig nemcsak ízletesek, hanem még egészségesek is. Arról nem is beszélve, hogy a mostani magas élelmiszerárak mellett kár lenne kidobni a zöldségek azon részeit, amelyeket el is fogyaszthatnánk! Mutatjuk, melyeket érdemes mostantól hasznosítanod.:

Forrásunk volt.


Még több növényes érdekesség itt:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Indul a projekt, ami segít jobban átlátni a boltok „fenntartható”...

Ugyan mindannyian törekszünk arra, hogy vásárlásaink során a fenntarthatóbb és egészségesebb termékeket emeljük le a polcról, ez a döntés sajnos nem mindig ilyen egyszerű vagy egyértelmű. Ezen a helyzeten próbál majd javítani a Consumers' Understanding of Eating Sustainably nevet viselő európai uniós projekt, amelyben a Tudatos Vásárlók Egyesülete is résztvesz.

Nosalty

További cikkek