4 pofonegyszerű tipp, hogy a leander sok-sok virágot hozzon

A leander népszerűségének egyik oka egyértelműen az, hogy egy viszonylag könnyen nevelhető, pompázatos virágokkal rendelkező növény. Hiába egyszerű a gondozása, azért akad pár dolog, amire érdemes odafigyelni, ha azt szeretnénk, sok virágot hozzon.

A Dél-Európa meleg tájairól származó leander csinos formájával, szép és tartós virágzásával olyan hamar belopta magát a magyar szívekbe, hogy hipp-hopp a teraszaink és kertjeink kulcsfontosságú része lett. De mi a titka a bőséges virágot hozó leandernek? Mutatjuk!

Forrásunk volt.


Még több növényes cikk erre:

Címlapról ajánljuk

Ismered ezt a csókát? Spéci olasz articsókabefőtt készült nálunk!

Az articsóka egy Észak-Afrikában őshonos, igazán különleges, ízletes és sokoldalú növény, bár nálunk sajnos nem túlzottan ismert. Európa nagy része szereti, de leginkább Olaszországban termesztik, virágzatát pedig változatosan használják a konyhában, sőt, akár a virágkötészetben is. Mi most megmutatjuk, hogy kell vele szakszerűen bánni, illetve hogyan érdemes fogyasztani!

Gerzsenyi Flóra

További cikkek

Ez a rákkeltő szer vonja be a legtöbb gyümölcsöt és...

Súlyos tényeket tár fel a kártevőirtó szerek használatát monitorozó civil hálózat legújabb jelentése, amelyből kiderült, hogy a mindennapi élelmiszerként fogyasztott friss zöldségek és gyümölcsök nagy mennyiségben tartalmazhatnak rákkeltő szereket.

7 húsvéti étel csirkemellből, ha uncsi a sonka

Nem akármivel támadunk, ha fogytán vagy ünnepi receptötletekből: húsvétra (is) való ételeket hoztunk csirkemellből, melyek jól jöhetnek, amennyiben nem vagy túl nagy sonkarajongó. Mutatjuk, mikben gondolkozhatsz a tavasz legszebb ünnepén!